Hand & Huid start een nieuwe samenwerking

Ontspanning is voor iedereen een must. Een massage draagt hier aan bij. Dit geldt voor zowel de ontspanningsmassage als ook voor de sport- en zwangerschapsmassage. Iedere massage heeft een specifieke uitwerking die bijdraagt aan de ontspanning van het lichaam.

Na een heerlijke massage maakt een schoonheidsbehandeling het natuurlijk compleet. Salon Judi en Hand & Huid slaan daarom de handen ineen! Onze salons vinden nauw aansluiting en onze gasten kunnen binnenkort dan ook leuke combinatiepakketjes aanschaffen.

Salon Judi Apeldoorn
Salon Judi is een sfeervolle salon aan huis, waar kwaliteit, rust en tevredenheid centraal staan.
Judi werkt met de productenlijn van Extenso Skincare, de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging. Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Exentso Skincare. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder huidtype volledige programma’s hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. Kijk op www.salonjudi.nl voor meer informatie.

Wordt vervolgd…
Aankomende week zal er meer informatie verschijnen over onze samenwerking. Uiteraard starten wij dit met een feestelijke opening in de vorm van een leuke aanbieding! Houd de website en social media in de gaten.

Tot snel!